top of page

Eiken buitenschrijnwerk

Eiken buitendeuren en poorten op maat

Welkom bij Looking4wood, dé specialist in het maken en plaatsen van eiken buitendeuren, garagepoorten, luiken, voordeuren. Met onze passie voor vakmanschap en oog voor detail creëren wij producten die niet alleen functioneel zijn, maar ook een tijdloze esthetische waarde toevoegen aan uw woning.

Waarom Kiezen voor Europees Eiken?

Europees eiken staat bekend om zijn duurzaamheid, sterkte en natuurlijke schoonheid. Deze hoogwaardige houtsoort biedt al jaren een duurzame grondstof voor schrijnwerk, waardoor het ideaal is voor buitendeuren en garagepoorten. Onze eiken deuren en poorten worden met de grootste zorg vervaardigd om ervoor te zorgen dat ze jarenlang meegaan en hun elegante uitstraling behouden.

Onze eiken buitendeuren

Onze eiken buitendeuren zijn meer dan alleen een inkom, ze zijn een stijlvol welkom voor uw gasten. Of u nu een moderne, klassieke of landelijke uitstraling wenst, wij ontwerpen deuren die perfect aansluiten bij de stijl van uw huis. Elke deur wordt op maat gemaakt, met aandacht voor elk detail, van het hout tot de afwerking.

Onze eiken poorten

Net als onze deuren worden onze eiken garagepoorten op maat gemaakt en passen ze perfect bij de esthetiek van uw woning. Of u nu een enkele of dubbele poort nodig heeft, wij zorgen ervoor dat de poorten functioneel zijn en er prachtig uitzien.

Onze werkwijze

Bij Looking4wood geloven we in maatwerk. We beginnen met een consultatie om uw wensen en behoeften te begrijpen. Vervolgens ontwerpen we een product dat niet alleen functioneel is, maar ook perfect past bij de uitstraling van uw woning. Elk stuk wordt met de hand vervaardigd door onze ervaren vakmensen, waarbij alleen het beste Europese eikenhout wordt gebruikt.

Duurzaamheid en vakmanschap

Onze producten zijn ontworpen om de tand des tijds te doorstaan. We combineren traditionele ambachtelijke technieken met moderne technologie om deuren en poorten te maken die niet alleen mooi zijn, maar ook duurzaam en betrouwbaar. Met onze producten investeert u in de toekomst van uw woning.

Contacteer Ons

Wij helpen u graag verder om uw woning te verfraaien met onze unieke en duurzame producten. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Looking4wood – voor de mooiste eiken buitendeuren en garagepoorten op maat.

 

 

 

Voordeur in eik
eiken traptreden in metalen trap
Eiken voordeur met zijlicht
Openstaande schuurpoorten
Tuinkantoor in eiken spanten
Metalen trap met eiken treden
Eiken deur met sfeervolle verlichting
Eiken voordeur met beplankte binnenzijde
Eiken deur met elektrische sluiting
Zwarte T kruk op eiken voordeur
Eiken schuurpoort
Blinde scharnieren op de voordeur
Voordeur in eik met bovenlicht
Zwarte kruk op eiken deur
Smeedijzeren scharnieren
Dubbele buitendraaiende eiken deur
eiken daktimmerwerk
Dubbele eiken deur met bovenlicht
Strakke eiken inkomdeur
Voordeur met buitenzijde in eik planken
Eiken voordeur met plint
bottom of page